Onder het motto ‘vrijheid in gebondenheid’ is vanaf maandag iedereen weer welkom om te komen trainen op onze atletiekaccommodatie. Het genoemde motto geeft aan dat er regels zijn afgesproken om op een veilige manier gebruik te maken van de accommodatie tijdens de coronacrisis. Daarvoor zijn we met z’n allen verantwoordelijk! Hiervoor is een protocol opgesteld dat door de Gemeente Hoorn is goedgekeurd.

De onderlinge afstand van 1½ meter die we moeten zien te handhaven is, samen met de hygiënische maatregelen, het belangrijkste om in de gaten te houden. Het protocol en de daarbij behorende bijlagen (sectorindeling en rooster) is hier te vinden: ( https://www.avhollandia.nl/corona-protocol/ ). In het rooster kan je zien hoe laat de training start. Dit kan dus een ander tijdstip zijn als dat je gewend bent! Let op: je moet je vooraf aangemeld hebben voor het bijwonen van een training! Dat kan via de volgende link ( https://www.avhollandia.nl/aanmelden-voor-trainingen/ )

Het bestuur vraagt ouders, atleten, trainers, vrijwilligers en commissieleden deze documenten goed door te nemen. Het raakt iedereen die aan Hollandia verbonden is!

Op de maandag en de woensdag (jeugdtrainingen) zijn er ‘toezichthouders’ aanwezig die uitvoering van het ‘Protocol Verantwoorde Atletiek’ bewaken. Op de andere dagen wordt het uitgangspunt gehanteerd dat volwassen sporters gezamenlijk zorg kunnen dragen voor een correcte uitvoering van het protocol.

We mogen eindelijk weer genieten van het gezamenlijk trainen op onze accommodatie. Wedstrijden zijn helaas nog niet toegestaan.

Veel plezier!