Wij bewaren uw gegevens gedurende de tijd dat u lid bent van onze vereniging en daarna nog 5 jaar na afloop van het contributie jaar waarin u hebt opgezegd.

Uw gegevens kunt u controleren en bijwerken via de volgende link: https://pr01.allunited.nl/index.php?section=AVHOLLANDIA

De eerste keer dat u deze site bezoekt dient u een nieuw wachtwoord aan vragen. Er wordt dan een tijdelijk wachtwoord naar het ingevoerde email adres gestuurd. Nu kunt u inloggen met het tijdelijke wachtwoord. U krijgt nu onderstaande melding:

U heeft een nieuw wachtwoord aangevraagd of uw wachtwoord is verlopen.
In beide gevallen moet u een nieuw wachtwoord ingeven.
Vul eerst uw huidige wachtwoord in of het wachtwoord dat u zojuist via de mail heeft ontvangen.
Vul daarna uw nieuwe wachtwoord in en herhaal dit wachtwoord in het derde blok.

Indien er binnen een gezin meerdere leden zijn die hetzelfde email adres gebruiken, wat regelmatig voorkomt, kan er voor elk lid een aparte inlogcode aangevraagd worden. Je moet dan voor je gebruikersnaam niet je mailadres gebruiken maar je AU bondsnummer.

Voor ex leden die niet willen dat hun gegevens de bovengenoemde termijn bewaard worden kunnen een mail sturen naar secretaris@avhollandia.nl met het verzoek om zijn/haar gegevens te verwijderen.
Voor vragen mag je altijd een mail sturen naar secretaris@avhollandia.nl Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord geven.

Met sportieve groet

Namens het bestuur