Atletiekvereniging Hollandia doet er alles aan om hardlopen en atletiek in Hoorn en omgeving te stimuleren. De vereniging beschikt over een moderne atletiekbaan, een clubhuis met ruime kleedkamers, douches en een gezellige kantine. Er zijn trainingsgroepen voor jong en oud, waar je onder professionele begeleiding kunt hardlopen, sprinten, werpen en springen. Elk jaar organiseert AV Hollandia diverse wedstrijden en evenementen. Van “Start-To-Run” voor beginnende lopers, tot de Hollandia Recordwedstrijden, waar (inter-) nationale topatleten aan deelnemen.

Iedereen die in Hoorn en omgeving woont en belangstelling heeft voor atletiek kan bij AV Hollandia terecht!

Wij hebben de goede gewoonte om iedereen die dat wil de gelegenheid te geven kennis te maken met onze sport. Dit doen we door “nieuwkomers” enkele trainingen te laten meedoen zonder dat zij meteen als lid worden ingeschreven. De trainingsgroepen bij de jeugd zijn zoveel mogelijk ingedeeld naar gelijke leeftijd.

DJI00989


Lid worden

Wilt u lid worden? download het inschrijfformulier, vul deze in en stuur een ingescand inschrijfformulier naar ledenadministratie@avhollandia.nl of lever hem in bij je trainer. Wij vertrouwen erop dat al onze leden en ook de ouders van jeugdleden, zich minimaal één maal per jaar willen inzetten voor een van onze activiteiten. Voorkeur kan worden aangegeven op het tweede blad van het inschrijfformulier.