AV Hollandia biedt lopers de mogelijkheid om zes dagen in de week te trainen, waarvan de vrijdag geen trainingsavond is. Van beginner tot gevorderd, van recreant tot wedstrijd atleet. U bent altijd welkom om een keer mee te trainen. Natuurlijk onder begeleiding van één van onze opgeleide ervaren trainers.


Start-to-Run

Wilt u starten met hardlopen en wilt u onder begeleiding een basis op bouwen dan is “start to run” wellicht iets voor u. U start dan samen met andere beginners aan een opbouwend programma. Kijk voor meer informatie op Start-to-Run.

Natuurlijk kunt u ook buiten de “Start-to-Run” momenten een keer mee trainen om te kijken of u het wat vindt.


Hardlopen op elk niveau

Op maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend wordt er training gegeven in drie niveaus. Waarbij er op woensdagavond een groep naar buiten gaat voor een duurloop onder begeleiding van een trainer. Kijk voor meer informatie op Maandag-Woensdag-Zaterdag & Trainingstijden.
De dinsdag- en donderdagavond zijn gericht op de meer prestatiegerichte hardlopers. Zie Dinsdag & Donderdagavond.


Vut, school gaande kinderen of ploegendienst?

Heeft u ploegendienst, heeft u de woensdag vrij, wilt u trainen op het moment dat uw kinderen op school zitten? Doe dan mee met de woensdagochtendgroep.
Deze is ontstaan uit de VOC: de Vereniging Oud Clubleden. Die is aantal jaar gelden opgezet door oud leden die met de vut waren en overdag wilden trainen. Nu zijn er niet alleen meer vutters, maar ook mensen die graag overdag trainen. Kijk voor meer informatie op VOC-Hollandia


Flexibel

Mocht u op uw vaste trainingsdag niet kunnen of wilt u vaker trainen dan bent u natuurlijk ook op de andere dagen van harte welkom. Bij Hollandia is het dus mogelijk om flexibel te trainen op de dagen dat het u uit komt.


AV Hollandia biedt meer

Naast de mogelijkheid om te trainen op de dagen dat het u uit komt, biedt AV Hollandia ook nog de mogelijkheid om gemasseerd te worden tegen een kleine vergoeding. Verder kunt u gebruik maken van de fitnessruimte.

Daarnaast worden er door de loopgroepcommissie activiteiten georganiseerd.

Zie de Activiteitenkalender en Wie is wie in de loopgroepcommissie.