Zaterdag 24 april 2021 beginnen we weer bij AV Hollandia op de Blauwe Berg

Buiten hardlopen in deze tijd van regels en beperkingen is weer mogelijk.

Al jaren bieden wij beginnerscursussen aan en ook dit voorjaar doen we dat.

Volgens een vastgelegd protocol met maatregelen zodat iedereen op verantwoorde wijze op de atletiekaccomodatie van de Blauwe Berg kan trainen.

Op zaterdag 24 april starten we met een nieuwe groep beginners, maar ook gevorderden die het lopen weer willen opstarten. Veel informatie, veel oefeningen voor een goede techniek om blessurevrij te kunnen lopen.
Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten. En na zeven weken kun je al een half uur achter elkaar hardlopen!

Ga naar de site van Hardlopen.nl en zoek op de Yakult Start to Run pagina naar de locatie Hoorn. Schrijf je in op de cursus van AV Hollandia Blauwe Berg

Zaterdag 17 april kun je al meedoen met een proeftraining. Na deze beginnerscursus ben je in staat om een half uur achter elkaar hard te lopen.

www.hardlopen.nl

Informatie: Simon Laan

sjberglaan@quicknet.nl