Verplichte clubkleding

De volgende Clubkleding is verplicht om te dragen bij competitiewedstrijden
Jongens/heren:
– Korte (strakke) broek (short tight)
– T-shirt (short sleeve) of singlet
Meisjes/Dames:
– korte (strakke) broek (short tight)
– T-shirt (short sleeve), singlet of Topje
 
De overige kleding is extra en niet verplicht om te dragen tijden competitiewedstrijden.
 
 

Aanschaf clubkleding

De voorraad clubkleding is aanwezig in het clubgebouw. Daar kan het gepast worden voordat je het aanschaft. Je kan de clubkleding dan meteen meenemen. Betaling gaat ter plaatse met een betaalverzoek d.m.v. het scannen van een QR-code. Indien je geen bank-app op je telefoon hebt kan het betaalverzoek ook worden toegestuurd.

Voor het bestellen van clubkleding kun je contact opnemen met Melvin Tuil: Je kan een afspraak maken via melvintuil@gmail.com of 06-21551472 (ook via whats app/telegram/sms). 

Klik hier voor de prijslijst van clubkleding. Wij verzoeken u niet tot  het laatste moment te wachten met de aanschaf. Het op voorraad zijn  van clubkleding wordt niet gegarandeerd en het duurt minimaal 2 maanden voor een bestelling wordt uitgeleverd.

U krijgt een betaalverzoek voor de betaling. U kunt direct via een QR-code betalen via uw bank-app. Indien u die mogelijkheid niet heeft krijgt een betaalverzoek via de e-mail.


Tweedehands Clubkleding

Heb je tweedehands clubkleding? we kunnen 2e hands kleding voor je doorverkopen aan mensen die toch al kleding komen aanschaffen.
Graag de 2e hands kleding in een plastic zak doen en briefje erbij met je naam, rekeningnummer, emailadres, de maten en wat je ervoor wilt hebben. We hanteren meestal de helft van de prijs, maar dat is aan jezelf. De koper maakt het geld dan rechtstreeks aan jou over.

Triatlon kleding

Er is ook een Hollandia triatlon kledinglijn beschikbaar. Deze heeft de kleuren zwart/rood en bestaat uit tri-suit en fietskleding met zowel korte als lange mouwen/pijpen.

Je kunt deze kleding ook bestellen als je loop-lid bent bij AV Hollandia.

Voor informatie over en het bestellen van triatlonkleding kan je contact opnemen met Cindy Koopman, tel. 06-41065730 en cindyned166@gmail.com.