Het met zoveel mogelijk plezier sporten is de wens van elke (duur)sporter. Ongemakken willen we voorkomen. Hierom beschermen we het lichaam door beschermende kleding en schoenen te dragen en het van de juiste brandstof te voorzien. Ook laat de serieuze duursporter het lichaam, zeker bij een marathonvoorbereiding of bij toename van de inspanning, regelmatig masseren. Naast een professionele sportmassage geven de ervaren sportverzorgers adviezen om blessures te voorkomen of om er sneller van te herstellen. Tapen (het medical taping concept/ kinesiotaping) behoort ook tot de mogelijkheden.

Elk lid van AV Hollandia, beginner of gevorderd, snel of minder snel, is welkom!

Met uitzondering van feestdagen en de schoolvakanties zijn er elke maandagavond twee sportverzorgers in het clubgebouw aanwezig van 19:00 tot 21:00.
Bijdrage per massage (ongeveer 30 minuten) is € 10,00. Voor het tapen wordt een bijdrage van € 5,00 gevraagd. Adviezen zijn gratis.


Online reserveren

Er zijn 4 tijdblokken: 19:00 tot 19:30,  19:30 tot 20:00, 20:00 tot 20:30 en 20:30 tot 21:00 uur.  Er zijn twee plekken per tijdsblok beschikbaar.

We bieden de mogelijkheid om via onderstaande link een plek te reserveren.
Reserveer hier één van de beschikbare plekken per avond (er kan tot maximaal 1 maand vooruit gereserveerd worden)

Wil je wel het vroegst mogelijke tijdstip reserveren zodat er geen lege plekken tussen afspraken ontstaan en de sportverzorger niet onnodig tot 21:00 uur hoeft te blijven! 

Stuur een berichtje aan sportverzorgingavhollandia@gmail.com als je een afspraak wilt annuleren, of als je vragen hebt met betrekking tot de sportverzorging.


Sportverzorgers / contactgegevens

Nieuwe groepsfoto gewenst!

Onze sportverzorgers zijn: Arie den Blanken, Herman Akkerman, Bob Klappe en Monique Keur.

Ben je sportmasseur en zou je ervaring binnen de atletiek willen opdoen ? Neem dan via bovenstaand e-mailadres contact op met Arie.

P.S. je hoeft geen lid van AV Hollandia te zijn om het sportverzorgersteam te mogen versterken.