Beste AV-Hollandia lid,

Hierbij willen we je informeren over de laatste versie van het corona protocol per 19 december 2021. Dit protocol zal in ieder geval t/m 14 januari 2022 van toepassing zijn.

Het Corona protocol is per 19 december 5:00 aangepast naar de laatste inzichten. Samenvattend houd dit concreet het onderstaande in:

  • publiek is niet toegestaan, niet bij trainingen en niet bij wedstrijden;
  • op de accommodatie zijn sportactiviteiten tussen 17.00 en 05.00 uur niet toegestaan;
  • de sportkantine valt onder de regelgeving van de horeca en is derhalve gesloten;
  • in het clubgebouw is alleen het toilet in de hal toegankelijk. Naast de sportkantine mogen ook kleedkamers, massageruimte en de krachtruimte niet meer worden gebruikt;
  • individueel sporten in de openbare ruimte na 17.00 uur is wel mogelijk. Georganiseerd sporten na 17.00 uur is (buiten de accommodatie) toegestaan met maximaal 2 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand. Meerdere kleine groepjes worden gezien als een groot georganiseerd verband en is niet toegestaan.

Raadpleeg voor verdere informatie het Corona-Protocol.

Trainingsmomenten atletiekvereniging Hollandia

Door de nieuwe maatregelen kunnen alle trainingen, die na 17:00 uur op onze atletiekaccommodatie staan ingepland, geen doorgang vinden. Alleen de trainingen die tussen 05:00 en 17:00 uur worden gegeven kunnen zonder problemen worden voortgezet.
Op dit moment wordt met de trainers en de leden afgestemd welke mogelijkheden er zijn om de trainingen op een aangepast moment te kunnen laten plaatsvinden.