Zaterdag 2 september 2023 beginnen we weer bij AV Hollandia op de Blauwe Berg

AV Hollandia is compleet vernieuwd. Het clubgebouw is geheel gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. En het schilderwerk is grotendeels klaar.
We kunnen weer lekker samen trainen met een kopje thee na afloop om daarna mee te kunnen doen aan de vele evenementen die weer georganiseerd gaan worden.

Al jaren bieden wij beginnerscursussen aan en ook dit najaar doen we dat op de prachtige atletiek accommodatie van de Blauwe Berg.

Op zaterdag 2 september starten we met een nieuwe groep beginners. Ook gevorderden die het lopen weer willen opstarten zijn welkom. Veel informatie over voeding, trainingsopbouw en veel oefeningen voor een goede techniek om blessurevrij te kunnen lopen.

Leren hardlopen kan al in zeven weken. En het maakt niet uit of je nu al fit bent of niet. Of je (iets) te zwaar bent of prima op gewicht. Wat wel uitmaakt is dat je niet alleen van start gaat en de juiste begeleiding krijgt. Start to Run is dé manier om te leren hardlopen zonder die moeilijke stap alleen te zetten. En na zeven weken kun je al een half uur achter elkaar hardlopen!

Schrijf je in voor de cursus van av Hollandia op de Blauwe Berg via de site van Hardlopen.nl.

Op zaterdag 26 augustus kun je al meedoen met een proeftraining, start 09:30 uur.

Informatie: Simon Laan
sjberglaan@quicknet.nl