Beste jongens en meisjes zowel pupillen als junioren CD

zaterdag 9 maart vieren we op ijsbaan “De Westfries” ons jaarlijkse midwinterfeest. We verzamelen om 15 uur ( als je nog geen schaatsen hebt dan 14.45 u) bij de ingang van de ijsbaan. Na binnenkomst  krijgt ieder de gelegenheid de schaatsen onder te binden en om 15.15 uur  (na de dweil) zullen we met de pupillen een activiteit op de schaats gaan doen. Om 16.30 gaat iedereen van het ijs en naar de kantine voor een patatje en drinken. We denken dat we ongeveer 17.30 uur klaar zijn met deze versnapering en dan kunnen de kinderen weer worden opgehaald van de Blauwe Berg.

De kosten zullen €6,50  p.p. (exclusief schaatshuur) bedragen. Contant te voldoen bij aankomst op de ijsbaan. 

Geef je op via deze link tot uiterlijk 6 maart

Begeleiding
Vanuit de jeugdcommissie gaan er circa 5 begeleiders mee,die elk een groep atleten onder hun hoede neemt. Zij zorgen ervoor dat de schaatsen, indien nodig, worden gehuurd en weer worden ingeleverd, houden tijdens het schaatsen een oogje in het zeil en zorgen ervoor dat de kinderen veilig bij AV-Hollandia aankomen.

Huur schaatsen
Als je ook schaatsen wilt huren, is dit voor eigen rekening. Graag bij binnenkomt doorgeven welke schaatsen je wilt huren als je dat nog niet hebt gedaan en het huurbedrag ook contant voldoen. De begeleider zal vervolgens zorgen voor de huur, de borg en het inleveren van de schaatsen na afloop.  
Zie voor mogelijkheden voor huur van schaatsen www.vanderwoude-sport.nl/verhuur/

Vergeet je handschoenen niet
Vergeet geen dikke handschoenen mee te nemen! Dikke handschoenen dragen op de ijsbaan is verplicht!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie AV Hollandia

email: jeugdhollandia@hotmail.nl
website: www.avhollandia.nl