Beste Hollandia-leden,

Ik wil iedereen bedanken voor de stem die op mij uitgebracht is voor de verkiezing “Vrijwilliger van het jaar 2018”. Zoals jullie hebben kunnen vernemen is deze verkiezing heel mooi verlopen voor mij.

De verkiezingsavond was overigens een hele mooie avond, waarin de diverse juryleden en wethouder Al Mobayed alle voorgedragen kandidaten en genomineerden bedankten voor hun rol in de (Hoornse) samenleving. Ook werd een oproep gedaan aan organisaties  om meer vrijwilligers voor te dragen. Het is een zeer waardevol de vrijwilliger zo nu en dan in het zonnetje te zetten.

Ik heb de afgelopen vier weken, als zeer bijzonder ervaren. Vooral dat er vanuit diverse hoeken zoveel stemmen uitgebracht werden, heeft mij zeer geraakt. Ik dank jullie hier hartelijk voor.

Veel plezier bij deze leuke club!

 

Groet,
Frank Ettes