Enige tijd geleden werd onze vereniging gevraagd iemand aan te melden voor de verkiezing van vrijwilliger van het jaar van de gemeente Hoorn. Daar hoefde het bestuur niet lang over na te denken: de keuze voor Frank Ettes was unaniem!

Frank is een vrijwilliger in de breedste zin van het woord, die excelleert in wat hij doet. Zo is en was Frank al vele jaren actief als organisator en coördinator van diversen hardloopevenementen zoals de Hoornse Parkcross, Dijkenloop, Stoomtramloop en Run-bike-run. Iedereen kent Frank en iedereen geniet van wat Frank doet. Want het mooiste aan de evenementen die Frank organiseert is dat iedereen in Hoorn én daarbuiten er aan mee kan doen. Daardoor is Frank een vrijwilliger van en voor heel Hoorn.

Nominatie

Op woensdag 17 oktober 2018 werd bekend gemaakt dat uit alle inzendingen Frank met twee andere kandidaten is genomineerd. Deze nominatie betekent dat Frank zijn super inzet niet alleen binnen onze vereniging maar ook daarbuiten wordt erkend.

Hartelijk Gefeliciteerd Frank! Genomineerd worden op zich is al een unieke prestatie!

 

Stemmen

Op 7 december 2018 wordt bekend gemaakt wie van de drie genomineerden de titel vrijwilliger van het jaar wint. Iedereen in Hoorn zal zijn of haar stem kunnen uitbrengen via de website van de Hoornse vrijwilligersprijs. Zodra kan worden gestemd worden alle leden worden geïnformeerd. We rekenen op jullie stemmen!

 

Tijdens de ledenvergadering van maandag 19 november zal Frank door het bestuur in het zonnetje worden gezet.

 

Het bestuur

Tagged on: