Beste deelnemers aan de clubdag,

Morgen houden we de clubdag. Ik heb veel vragen gekregen of het wel doorgaat en hier heb ik samen met het bestuur ook veelvuldig over gecommuniceerd.

De clubdag gaat door

We hebben besloten de clubdag gewoon door te laten gaan. De verwachting is dat het weer ongeveer hetzelfde zal zijn als vandaag (zaterdag). De wind zal na verwachting iets minder zijn dan Als we pech hebben valt er een grote bui. Als we geluk hebben regent het helemaal niet tijdens de wedstrijd.


Ingekort programma

We hebben wel besloten het programma iets in te korten.De ludieke estafette vervalt daarom. De zweedse etafette en 800 m vervalt i.v.m. te weinig deelname.De technische nummer van de junioren, senioren en pupillen krijgen 3 pogingen i.p.v. 6.Je tijdschema kun je vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/32312/


Bij regen schuilen

Door het ingekorte programma krijgen we wat ruimte om in geval van harde regen te schuilen. De verwachting is dat er korte hevige buien zullen zijn, die na ca 5 a 10 minuten weer over zijn. Na de bui vervolgen we weer gewoon het programma.


BBQ binnen

De barbecue zal binnen in de kantine plaatsvinden. Althans het eten ervan.Deze zal naar verwachting om 16:00 uur beginnen. Dit hangt af van hoe laat de wedstrijd klaar is.
Ik hoop dat  jullie allemaal naar de wedstrijd komen en je niet laat afschrikken door een (mogelijke) bui.


Met vriendelijke groet,


Melvin Tuil

Wedstrijdleider Clubdag AV-Hollandia