Ga jij de uitdaging aan?

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om ‘lekker’ te kunnen hardlopen? Wil je je grens opzoeken (en er achter te komen dat die best ver ligt)? Wil je bij het voetballen de tegenstander eruit kunnen lopen? Wil je (eindelijk) sneller zijn dan je klasgenoot? Of je leraar? Wil je de snelste  scholier worden op de 5 km?

Misschien loop je al hard, maar denk je dat het beter/sneller kan? Wil je je eigen PR verbeteren?

Grijp je kans!

Op zondag 22 maart organiseert av Hollandia de jaarlijkse Dijkenloop. Dit hardloopevenement kent drie afstanden: 16.1 km , 10 km en 5 km.

AV Hollandia biedt scholieren van 12 tot en met 18 jaar een uitgelezen kans:
Een hardloop clinic door een gediplomeerde, ervaren en vooral enthousiaste looptrainer. In 6 weken word je voorbereid op en begeleid naar 5 km hardlopen.
Zo kun je zelf ervaren hoe leuk het is om na 5 km voldaan over de finish te komen.

Kleding en schoenen

Trek makkelijk zittende sportkleding aan; niet te veel (je wordt van het hardlopen vanzelf wel warm). Een setje droge kleren voor na de training kan fijn zijn. Je kunt bij AV Hollandia ook douchen.

Draag bij voorkeur hardloopschoenen. Als je die niet hebt dan stevige sneakers. Canvas gympen zijn niet geschikt voor hardlopen.

De kosten?

Voor slechts € 5 kan je meedoen aan de clinic én de 5 km bij de Dijkenloop.

Wanneer?

De eerste training is al op zaterdag 1 februari op de atletiekbaan op sportpark De Blauwe Berg. We beginnen om 9:30 uur. Kom op tijd!

Een training duurt ongeveer 90 minuten. De zevende en laatste training is op zaterdag 14 maart.

Nog een laatste zetje nodig?

Speciaal voor de jeugd worden er prijzen beschikbaar gesteld voor de drie snelste deelnemers. En na afloop ligt er voor elke deelnemer aan deze loop een verfrissende herinnering klaar.

Inschrijven

We zien je heel graag op zaterdag 1 februari. Inschrijven voor de clinic doe je door je gegevens  hieronder in te vullen en deze  te verzenden naar Frank Ettes   fam.ettes@t-mobilethuis.nl

  • Volledige naam
  • Adres en woonplaats
  • Geboortedatum

Nb. Op een later moment instappen kan ook, maar we zouden dat wel graag willen weten.

Tagged on: