Afgelopen zondag 30 september was het weer zo ver: de clubdag!

In de zon (meestal) zetten circa 80 clubgenoten hun beste beentje voor op diverse loop- en technische nummers.

Bij veel onderdelen verscheen een ‘bonte’ mix van deelnemers aan de start: jong en oud, meisje en jongen, man en vrouw, ervaren en beginner.

Wat een leuke manier om kennis te maken met clubgenoten ‘buiten’ je eigen groep en te proeven aan nieuwe, tot dan toe onbekende onderdelen!

 

Het sportieve gedeelte werd afgesloten met de familie estafette.

Elf teams van ieder vier deelnemers legden in estafette vorm een soort hindernis baan af. Hier werden diverse technieken getoond. Een heel speciale was de ontvoering van een deelnemer door een concurrerend team. Met een verder vriendelijke tackle werd dat snel weer opgelost. Goed om te zien dat familie een ruim, rekbaar begrip was: er ontstonden spontaan nieuwe families. Of eigenlijk moet ik zeggen: we zijn

Daarna maakten vele handen licht werk en werden alle attributen weer snel en netjes opgeruimd en kon iedereen aan de goed verzorgde BBQ met diverse zelfgemaakte salades.

Organisatie en vrijwilligers: hartelijk dank voor een leuke, sportieve, gezellige en goed georganiseerde middag. Op naar volgend jaar; met nog meer deelnemers!

 

De uitslagen zijn beschikbaar op: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/23671/

Meer foto’s van Gerda Horneman vind je op: https://www.flickr.com/photos/129124061@N03/albums/72157698689697902

Tagged on: