Waar: AV Hollandia, Blauwe Berg 2, Hoorn 
Hoe laat: 11.00 – 12.30 uur 
Voor wie: kinderen/jongeren tot 18 jaar met een lichamelijke of meervoudige beperking die niet zonder  hulpmiddel kunnen hardlopen  

Hardlopen is leuk! 
…ook voor kinderen die vanwege hun beperking niet zonder hulpmiddel kunnen (hard)lopen. Daarom wil Atletiekvereniging Hollandia deze groep kinderen de mogelijk bieden om wekelijks met elkaar op de  atletiekbaan te trainen: met behulp van een FrameRunner*! 

Startbijeenkomst met clinic 
Op 3 juli organiseert AV Hollandia in samenwerking met Team FrameRunning een startbijeenkomst op de  atletiekbaan voor kinderen uit deze doelgroep. Voor iedereen die zich aanmeldt zal een FrameRunner klaar staan. Team FrameRunning verzorgt een clinic waarbij de deelnemers verschillende oefeningen op de FrameRunner  kunnen doen. Samen met uw kind kunt u ontdekken wat de FrameRunner is en hoe uw kind erop vooruit kan  komen. En ook of het misschien een leuke manier is voor hem/haar om sportief bezig te zijn, aan de conditie te  werken en gezellig met andere kinderen te sporten op de atletiekbaan. 

Na de zomervakantie wekelijkse trainingen 
Als de clinic goed bevalt, is het mogelijk na de zomervakantie mee te doen met 8 trainingen. De kosten daarvoor  bedragen 40 euro. Ook voor deze 8 trainingen zijn FrameRunners te leen bij de club . 

Meld je (kind) aan!
Meedoen op 3 juli? Dat kan!…. door zo snel mogelijk aan te melden via Jeugdhollandia@hotmail.nl met  vermelding van naam en lengte van de deelnemer. Graag uiterlijk 25 juni zodat we een framerunner op maat  kunnen regelen. 

Meer informatie over FrameRunning vindt u op racerunning.nl.

*Frame Running werd tot voor kort Race Running genoemd, dit is dus hetzelfde