Beste leden van AV Hollandia

Onze regering heeft 15 maart een besluit moeten nemen in het belang van onze gezondheid wat ertoe leidt dat we vanaf maandag 16 maart tot ten minste 6 april de atletiekbaan volledig sluiten.

Het breekt ons hart dat u nu niet kunt sporten en geen gebruik kunt maken van de baan en de krachtruimte. We weten hoe graag u komt en wij zien u altijd graag komen. We zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en mocht er verandering in de situatie komen dan stellen we u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Hoewel we het verschrikkelijk vinden voor u dat dit besluit genomen moest worden willen we u toch ook vragen om begrip. Het virus bedreigt niet alleen uw gezondheid maar heeft ook een enorme impact op de maatschappij. We zullen er alles aan doen als bestuur om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen. Mocht u vragen hebben of suggesties dan kunt u terecht bij een van de bestuursleden. Stuur ons een bericht en we zullen proberen u te helpen.

Namens het bestuur, Ruud Poldner

Afgelaste evenementen
De organisatie heeft besloten de 9e Westfriese RunBikeRun, welke gepland stond op 5 april 2020, dit jaar af te lassen.

De organisatie acht het niet verantwoord gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het Coronavirus (COVID-19) om het evenement plaats te laten vinden. De gezondheid van de atleten, vrijwilligers en publiek staat bij de organisatie voorop.

De volgende Westfriese RunBikeRun zal gehouden worden in maart/april 2021.