De 2e competitiewedstrijd van vind plaats bij AV-Hollandia te Hoorn

Adres accommodatie:

Sportcomplex “Blauwe Berg”
Blauwe Berg 2, 1625 NT, Hoorn
Postadres: Postbus 466, 1620 AL, Hoorn
Tel. kantine: 0229-235436 (Alleen tijdens wedstrijden)

De wedstrijd begint om 11.00 uur met de estafettes voor de D- t/m B-pupillen. Om tussen 13:00 en 14:00 uur beginnen de estafettes van de A1- en A2-pupillen.

Chronoloog

Het chronoloog komt/staat op atletiek.nu. Ca een een week vooraf zal een concept chronoloog worden opgesteld waarna hij een paar dagen voor de wedstrijd definitief wordt gemaakt.

Inschrijven/aanpassing

Inschrijven gaat via atletiek.nu . Aanpassingen kunnen door de verenigingen via atletiek.nu worden gedaan tot donderdag 5-7 23:59. Daarna worden geen wijzigingen meer verwerkt. Deze kunt u op de dag zelf doorgeven.

Inschrijfgeld
Betalen van het inschrijfgeld (€5,00 voor de meerkamp en €1,50 voor de 1000/600 meter) gaat door middel van een automatisch incasso, welke wordt gevraagd tijdens de inschrijving op atletiek.nu

Juryleden
Volgens het reglement bent u verplicht 1 JURYLID beschikbaar te stellen per vijf atleten, per 20 deelnemers bent u verplicht 2 JURYLEDEN beschikbaar te stellen. (Zie ook reglement pupillencompetitie art. 18).

LET OP! Het beschikbaar stellen van juryleden is niet vrijblijvend. Het houdt in dat juryleden de juryaantekening jurylid algemeen (60) moeten hebben en gedurende de wedstrijd beschikbaar zijn.

Juryleden kunnen worden aangegeven bij de inschrijving via atletiek.nu of via onderstaand e-mailadres. Het jurylid mag zijn/haar voorkeur aangeven betreffende het jureren.  De juryvergadering wordt om 10:15 uur gehouden.
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Melvin Tuil melvintuil@gmail.com

Bereikbaarheid Accommodatie
De atletiekaccommodatie van AV-Hollandia is gelegen aan het Sportcomplex “Blauwe Berg”. In verband met de te verwachte drukte wordt u verzocht te parkeren bij Woonboulevard Hof van Hoorn. Dit ligt op 300 meter van de atletiekbaan.