De 2e competitiewedstrijd van vind plaats bij AV-Hollandia te Hoorn

Adres accommodatie:

Sportcomplex “Blauwe Berg”
Blauwe Berg 2, 1625 NT, Hoorn
Postadres: Postbus 466, 1620 AL, Hoorn
Tel. kantine: 0229-235436 (Alleen tijdens wedstrijden)

De wedstrijd begint om 11.00 uur met de estafettes voor de D- t/m B-pupillen. Om ??:?? beginnen de estafettes van de A1- en A2-pupillen.

Chronoloog

Het chronoloog staat op atletiek.nu

Inschrijven/aanpassing

De inschrijving is gesloten. Aanpassingen kunnen door de verenigingen via atletiek.nu worden gedaan tot donderdag 5-7 23:59. Daarna worden geen wijzigingen meer verwerkt. Deze kunt u op de dag zelf doorgeven.

Inschrijfgeld
Betalen van het inschrijfgeld (€4,50 voor de meerkamp en €1,50 voor de 1000/600 meter) gaat door middel van een automatisch incasso, welke wordt gevraagd tijdens de inschrijving op atletiek.nu

Juryleden
Volgens het reglement bent u verplicht 1 JURYLID beschikbaar te stellen per vijf atleten, per 20 deelnemers bent u verplicht 2 JURYLEDEN beschikbaar te stellen. (Zie ook reglement pupillencompetitie art. 18).

LET OP! Het beschikbaar stellen van juryleden is niet vrijblijvend en betekend dus niet dat er ouders meehelpen die toevallig staan te kijken bij het onderdeel van hun kind. Het houdt in dat juryleden de juryaantekening jurylid algemeen (60) moeten hebben en gedurende de wedstrijd beschikbaar zijn.

Juryleden kunnen worden aangegeven bij de inschrijving via atletiek.nu of via onderstaand e-mailadres. Het jurylid mag zijn/haar voorkeur aangeven betreffende het jureren.  De juryvergadering wordt om 10:30 uur gehouden.
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Melvin Tuil melvintuil@gmail.com

Bereikbaarheid Accommodatie
De atletiekaccommodatie van AV-Hollandia is gelegen aan het Sportcomplex “Blauwe Berg”. In verband met de te verwachte drukte wordt u verzocht te parkeren bij Woonboulevard Hof van Hoorn. Dit ligt op 300 meter van de atletiekbaan. Om bij het Hof van Hoorn te komen neemt u vanaf A7 afslag Hoorn en vervolgens gaat u, na de turborotonde, bij de 3e rij stoplichten linksaf de van Aalstweg op en meteen de eerste afslag links. Rijd daar zover mogelijk door naar achteren.