In het zomerseizoen worden gezamenlijk 3 competitie wedstrijden bezocht, met eventueel aansluitend een regiofinale in september.

Daarnaast worden er 3 thuiswedstrijden op eigen baan georganiseerd. Dit zijn de trainingspakkenwedstrijd, de Gerrit Vos bokaal en de clubdag.

De “verplichte” wedstrijden voor pupillen

Deze wedstrijden zijn in principe verplicht en A.V. Hollandia betaalt dan ook het inschrijfgeld voor deze wedstrijden. Pupillen worden voor deze wedstrijden ingeschreven tenzij ze worden afgemeld door de ouders.
Wij verzoeken je tijdig af te melden als je verhinderd bent. Zonder afmelding wordt je automatisch ingeschreven. Bij het niet verschijnen op de competitie wedstrijd, zonder afbericht, wordt het verschuldigde inschrijfgeld in rekening gebracht.

Een aantal weken van te voren krijg je een herinnering dat er een wedstrijd aankomt en circa 10 dagen van te voren krijgen alle pupillen die niet hebben afgemeld nogmaals een herinnering.

Afmelden voor “verplichte” wedstrijden voor pupillen kan via deze link

De “verplichte” wedstrijden voor pupillen zijn dit jaar:


LET OP! Deze informatie geldt niet voor junioren
. Vanaf geboortejaar 2006 ben je junior. Junioren worden door de trainer ingedeeld voor de competitiewedstrijden en dienen zelf in te schrijven voor de thuiswedstrijden. Dit is zo omdat junioren geen vast 3- of 4 -kamp doen maar aparte onderdelen. Meer informatie kun je krijgen van de junioren-trainers of jeugdcommissie.

Andere atletiekwedstrijden

Aan andere wedstrijden mag je natuurlijk ook meedoen.  Van een selectie van deze wedstrijden (in de buurt) stuurt de jeugdcommissie regelmatig informatie. Deze en veel meer wedstrijden staan over het algemeen ook op atletiek.nu .