Beste ouders van onze pupillen,

Nog een week en de zomervakantie gaat van start. Alle kinderen hebben zich enorm ingezet tijdens onze wedstrijden en trainingen. Mooie prestaties zijn daar uit voortgekomen. Wegens enorm succes van de afgelopen 2 edities van de ouder – kind wedstrijden, willen wij ook dit jaar onze ouders (opa’s, oma’s, broertjes en zusjes) uitdagen om gezellig samen met onze kinderen de strijd aan te gaan tijdens een korte wedstrijd tijdens de training. Het is de bedoeling om samen met uw kind een kleine meerkamp af te ronden. Dat houdt in: Verspringen, Balwerpen en Sprinten. Trainers en kinderen fungeren ook als jurylid en zullen daarbij de prestaties noteren.

Deze wedstrijd zal plaats vinden op maandag 11 juli, tijdens de reguliere training vanaf 5 uur tot ongeveer half zeven. De trainingen van 6 tot 7 komen te vervallen.

Durft u de uitdaging aan? Geef je dan op door je in te schrijven via het aanmeldformulier. Kinderen zijn automatisch ingeschreven. Om dit alles in goede banen te leiden, kunnen wij altijd extra handjes gebruiken. Dus als er ouders zijn die niet willen mee strijden, maar wel willen helpen? Geef je dan ook op via het formulier en geef daarbij aan dat het om een hulp­-ouder gaat. Hopelijk zien wij jullie allemaal op maandag 11 juli.

Sportieve groetjes,

Trainers van de pupillen van AV Hollandia.

av-hollandia-top-view

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *