Verplichte clubkleding
De volgende Clubkleding is verplicht om te dragen bij competitiewedstrijden
Jongens:
– Korte strakke broek (short tight)
– T-shirt (short sleeve) of singlet
Meisjes:
– korte strakke broek (short tight) of hotpant (korte strakke broek, korte pijpen)
– T-shirt (short sleeve), singlet of Topje
De overige kleding is extra en niet verplicht om te dragen tijden competitiewedstrijden.
Bestellen

De voorraad clubkleding is aanwezig in het clubgebouw. Daar kan het gepast worden voordat je het aanschaft. Betaling gaat per bank-overschrijving.

Voor het bestellen van clubkleding kun je contact opnemen met:

  • Melvin Tuil voor kleding voor de jeugd die eerder op de avond trainen: meestal aanwezig op maandag en woensdag rond 18:00 uur. Je kan een afspraak maken via melvintuil@gmail.com of 06-21551472 (ook via whats app/telegram/sms)
  • Athy Mes: vooral mensen van de loopgroep. Zij is vaak op woensdagavond aanwezig en zaterdag-ochtend. Je kan een afspraak maken via athy.mes@quicknet.nl of 06-53375710

Klik hier voor de voorraad en prijzen van clubkleding.

De clubkleding wordt per bankoverschrijving betaald.


Tweedehands Clubkleding

Heb je tweedehands clubkleding? Ik kan 2e hands kleding voor je doorverkopen aan mensen die toch al kleding bij mij komen.
Graag de 2e hands kleding in een plastic zak doen en briefje erbij met je naam, rekeningnummer, emailadres, de maten en wat je ervoor wilt hebben. Ik hanteer meestal de helft van de prijs, maar dat is aan jezelf. De koper maakt het geld dan rechtstreeks aan jou over.

AUB ook een foto wilt maken van het briefje en de kledingstukken (apart) en naar mij appen of mailen. Die zet ik dan op de website (voorraadoverzicht), zodat potentiële kopers de kleding kunnen bekijken.

De tweedehands clubkleding dat op voorraad is.

 


Overzicht Clubkleding

Clubkleding_AV-Hollandia_Page_2 Clubkleding_AV-Hollandia_Page_1Clubkleding_AV-Hollandia_Page_3Clubkleding_AV-Hollandia_Page_4